Anasayfa » Katılımcı Görüşleri » Rumuz: ŞİRKET
Rumuz: ŞİRKET

Rumuz: ŞİRKET

Bugün de güzel bir gün… Danışanım, işlerinin yoğunluğu arasında emek ve zaman harcayarak bana güzel bir geribildirim yazdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve bu geribildirimi Rumuz: ŞİRKET adı altında sizlerle paylaşıyorum.

“Şirketle ilgili çok sorunlar yaşıyorduk. “Şirketin üzerine Kökcanlandırmak Sunumunu açtırabilir miyiz” diye Vildan hanıma sorduğumuzda, “bunun mümkün olduğunu” söyledi.

Şirkete açtırmamızdaki sebep işlerimizde meydana gelen birçok aksiliklerdi. Müşterilerimiz ürünümüzü, kalitesini ve fiyatını çok beğeniyorlar; rakiplerden çok daha iyi olduğunu söylüyor, ancak satın almaya geldiğinde rakip firmanın ürününü seçiyorlardı. Projelerimiz sürekli sekteye uğruyor, iş son ana geldiğinde anlamsız bir şekilde bitiyordu. Şirket üzerinde bir tuhaflık olduğuna, şirkete geldiğimde enerjimin düşmesi, hiçbir iş yapmak istememem ve aklıma sürekli “şirketi satıp gidiyim” düşüncesi gelmesi ile anladım.

Oysa işin geleceği oldukça parlak neden satayım ki! Şirket dışında gayet iyi hissediyordum. Ortağımda da benzer haller vardı… Ortağım bu dönemde iş için birçok kişinin büyüsel çalışmalar yaptığını duyduğunu söyledi. Hatta insanlar müşterilerini etkilemek için “mekânların da özel dualar yaparak” müşteriyi bağlıyorlarmış. Ortağım böyle yapan bir kişiden bizzat bunu duydu.

Şirkete sunum açıldığında müşteriler, şirket mekâni, ürünü ve  ortaklar üzerine bir çok etki çıktı. Sunumlarda anladık ki, rakip bize çalışma yaptırıyordu!

Sunumlar açılmaya başlandıktan sonra yurt dışı işlerimde gelişmeler oldu. Enerjimiz çok daha iyi bir duruma geldi. Ancak bize yapılan çalışmaların sürekli yenilendiğini anladık. Bizim sunum yaptığımız gün ve sonrasında enerjimiz iyi oluyordu, Şirkette işler hareketleniyor, müşteriler arıyordu. Ancak bir bakıyoruz enerjimiz düşmüş, telefonlar çalmıyor, ödemeler gelmiyor… Anlıyorum ki bize bir şey yapılmış. Sunumda da bu durum çıkıyordu. Sunumu sınamak için iki defa enerji iyi durumdayken  sunum açtırdık. Sunumda alan temiz çıktı. Bundan Vildan Hanımın haberi yoktu.

Anladım ki bu dönemde insanlar, büyücülere /hocalara/medyumlara rahatlıkla ulaşabildiğinden, hayrı dilemek yerine, dilekleri /istekleri olsun diye her şeyi yapabiliyor. Şirketler üzerine neden çalışma yapmasınlar ki!

En son sunumda rakip firmanın sadece bize değil, diğer rakiplerine de büyü yaptığını öğrendik. Bu bilgiyi ortağıma söylediğimde, o zaman dikkatimizi çekti. Rakip diğer firma sahibinin şirketinde bir yıl içinde yangın çıkmıştı. Ayrıca kişi iki defa sağlığı nedeniyle hastahaneye yatmış ve bir defasında da trafik kazası geçirmişti. Biz de çok aksilikler yaşadık ama diğer rakip ile kıyaslayınca bizi Allah korudu diyebilirim.

Eğer sunumlar olmasaydı biz çoktan şirketi ucuza devretmiştik. Belki de başımıza çok kötü olaylar gelmişti. Tam zamanında büyüleri bozdurmaya başladığımıza inanıyorum. Vildan Hanıma çok teşekkür ederim. Şahıslar gibi şirketler de enerjilerden etkileniyor bunu öğrendim.

Rumuz: Şirket

Şirketler de bir kimliktir. Kendilerine ait bir enerji alanları vardır. Maalesef binlerce yıldan beri rakipleri ortadan kaldırmak, hatta ülkeleri yok etmek için bile büyüsel çalışmalar yapılmaktadır. Bunlardan dolayı zaten Dünyanın dengesi bozulmuş bir durumdadır. Bizler de “sıkıntılar içerisinde yaşadığımız bu hayatı”, yaşam sanıyoruz..

Doğrusu büyücülerden, büyü yaptıran cahillerden çok sıkıldım. Umarım bir gün büyücülerin soyları tükenir… Ama bilin ki, Dünya silkeleniyor ve tüm düzenlerini değiştiriyor… Büyücüleri de silkeleyip atacağı bir zaman geleceği konusunda umutluyum.

Dünyamızın Cennetimiz olması için hepimizin gereken sorumluğu alması dileğimle…

Sevgiler,

Vildan Çolak

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

İşlemi Yapınız *